Mistä tiedän mitä ostan

Toimituksen kaksi tärkeintä osaa ovat:

  1. Voimalan suunnittelijan ja asentajan valinta
  2. Käytettävien komponenttien valinta

ProPower
ProPower myy ja asentaa omakotitalojen aurinkovoimalat avaimet-käteen periaatteella mukaan lukien käyttöopastus. Olemme Vantaalta kävin toimiva sähköurakoitsija. Teemme niin yritys- kuin omakotiasennukset omalla henkilöstöllä.

ProPower on ammattitaitoinen ja kustannustehokas toimija. Referenssilistasta näkyy kokemus ja monipuolinen osaamisemme. Toimintamme pääpaino on ollut yrityskohteissa, mutta syksystä 2020 aloitimme aktiivisen toiminnan myös omakotiasennuksissa. Asennamme samalla huolellisuudella ja tarkkuudella kaikki kohteemme.

IBC Solar
Aurinkovoimalaa ostaessa asiakkaan ei ole helppo tarkistaa ostamiensa tarvikkeiden ja palvelun laatua. Aurinkovoimaloilla ei ole tuotemerkkejä, brändejä, kuten autoilla tai vaikkapa matkapuhelimilla. Tässä avuksi tulee IBC Solar. IBC on 1982 perustettu saksalainen aurinkosähköön keskittynyt yritys, joka toimii Euroopan laajuisesti tukkuliikkeenä. Katso tarkemmin

Kulmakivi IBC:n toiminnassa on testaaminen, jonka se on kehittänyt äärimmilleen. Kaikki IBC:n valikoimaan päätyneet paneelit ovat läpäisseet testit, ja testaaminen jatkuu myös hyväksynnän jälkeen. Jokaisesta tavaraerästä testataan osa paneeleista.

Paneelit
IBC etsii maailman parhaista tehtaista parhaat tuotteet, joita se testaa koko ajan ja näille tuotteille se myöntää vähintään 12 vuoden materiaalitakuun ja 25 vuoden tuottotakuun. ProPower käyttää vain Tier 1 laatuluokkaan kuuluvia paneeleja. Bloombergin myöntämä Tier 1 laatuluokka on tae markkinoiden parhaasta laadusta. 
Saatavuus ja markkinatilanne ratkaisee mitkä paneelit ovat kulloinkin käytössä. 

Invertteri
Maailmassa on paljon invertterivalmistajia. Markkinaa hallitsevat kiinalaiset valmistajat, kuten Sungrow, Huawei, Sofar, Solax ja Goodwe. Nämä ovat suurimpia, luotettavia valmistajia. Eurooppalaisia valmistajia on kaksi; SMA ja Fronius, jotka ovat myös laatutuotteita, toki huomattavasti kalliimpia kuin kiinalaiset.