Sähköauto

Sähköauton lataaminen 

ProPower toimittaa ja asentaa täyssähkö- ja hybridiautojen latausasemat pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. Olemme merkeistä riippumaton. Suosittelemme kokemuksemme perusteella asiakkaalle sopivinta ja toimivinta ratkaisua. Olemme asentaneet esim. Defa, ABB, Garo ja Virta asemia. Vaikuttavia seikkoja mm. asiakkaan auto(t), pääsulakkeen koko, kuormanhallinnan tarve, ladatun sähköenergian mittaus, latausaseman sijainti jne. 

Omakotitalot (1-2 latausasemaa) 

Asennamme seuraavissa kunnissa: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo. 

Teemme yhden ja kahden latausaseman asennukset tuntityönä. Keskimääräinen asennusaika 4 - 8 h kohteesta riippuen. Toimintatapa johtuu siitä, että sitovan urakkahinnan antaminen edellyttäisi kohteessa käymistä. Tähän menee aikaa 1 - 2 h ja tämä ei ole järkevässä suhteessa asennusaikaan. ProPower on erikoistunut latausasemaasennuksiin ja teemme nämä tehokkaasti ja ammattitaidolla. Ole yhteydessä. Katsotaan sinulle sopiva latausasema, josta teemme tarjouksen.  Samalla lähetämme yksityiskohtaisen selvityksen työveloitusperusteista. 

PS: Jos sinulla on joku muu pieni sähkötyö, se hoituu tehokkaasti samalla käynnillä. 

Usean latausaseman kohteet

Näitä ovat esim AsOy, toimisto- ja liikekiinteistöt sekä julkishallinto.

Näistä annamme sitovan urakkatarjouksen.